AANBETALING SPMU POWDERBROWS
Voor de PMU Ombré Powderbrows behandeling vragen wij een aanbetaling van €50. Na het maken van de afspraak kan je de aanbetaling van €50 betalen via Tikkie of het bedrag overmaken naar ons rekeningnummer. De afspraak is pas definitief zodra de aanbetaling binnen is.
AFSPRAAK CANCELLEN MAG, MAAR DOE HET WEL OP TIJD
Er kan natuurlijk iets gebeuren waardoor je je afspraak moet missen. U kunt uw afspraak binnen 48 uur kosteloos verschuiven of annuleren. Dit kan telefonisch of per mail naar info@lashv-beauty.nl.
Bij het niet tijdig annuleren van de afspraak wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht.
Bij het niet opdagen zonder afzegging wordt 100% van de behandeling in rekening gebracht.
Cancel je afspraak tijdig zodra je weet dat je het niet gaat redden!

 

 
 
TE LAAT KOMEN

De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrijgehouden. Heeft u vertraging en komt u iets later neem dan contact op i.v.m. een strak schema.
5 MINUTEN TE LAAT
Wanneer je 5 minuten te laat bent kunnen we wel je wenkies mooi maken maar de behandeling stopt wel op de afgesproken tijdstip. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.
15 MINUTEN TE LAAT
Als je 15 min te laat bent, dan wordt het echt lastig voor ons om nog de aandacht en kwaliteit te geven die je wenkies verdienen. De kans is aanwezig dat de afspraak niet doorgaat i.v.m. tijdgebrek en word er 50% van de behandeling in rekening gebracht.
Covid-19
Volgens de richtlijnen van de RIVM doen wij voor de afspraak een gezondheidscheck dmv een online vragenlijst. Deze ontvangt u na de boeking per e-mail.  Als u één van de vragen met JA beantwoordt dan wil ik u vragen om de afspraak te verzetten of om te wachten met het maken van een afspraak.