WENKBRAUWEN

 

It's all about the brows! 

 

Wenkbrauwen zeggen veel over uw persoonlijkheid, bepalen de uitdrukking van het gezicht en zijn een belangrijk aandachtspunt voor het creëren van een mooie vrouwelijke uitstraling.

PERFECT BROWS

Bij LashV Beauty kunt u uw wenkbrauwen laten shapen, epileren, waxen, trimmen en verven in een mooie, natuurlijke vorm en kleur. Samen bepalen we jouw perfecte vorm, welke past bij jouw gezichtsvorm en uitstraling. Door de combinatie van tweezen en waxen worden zelfs de fijne donshaartjes verwijderd. Wij werken met een milde wax die alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid.

HENNA OF VERF

Steeds meer mensen kiezen naast het shapen van hun wenkbrauwen ook voor om hun wenkbrauwen te verven. Voor mensen met weinig sprekende wenkbrauwen is verven een uitkomst. De wenkbrauwen zijn dan lange tijd duidelijk zichtbaar en hebben een mooie volle vorm. Ideaal voor vakantie of als u minder tijd wilt besteden aan het bijtekenen. Het grote verschil tussen henna en verf is dat henna wat zowel op de huid als op de haartjes blijft zitten. Op de huid blijft het 5-10 dagen zitten en op de haartjes 5-6 weken. Gewone verf blijft alleen op de haartjes zitten en gemiddeld ook 5-6 weken.

 

Naverzorging

  • Na een waxbehandeling 24 uur geen zon, sauna en scrub!

  • Na een waxbehandeling geen make up aanbrengen

  • Raak de huid rondom de wenkbrauwen niet aan om puistjes te voorkomen

Voor het beste resultaat adviseren wij u uw wenkbrauwen elke 4-6 weken bij te laten werken.

Promo 204.jpg
Promo 104.jpg
IMG_0196.JPG
Promo 159.jpg