A lash lift makes everything better

LASH LIFT

Met deze revolutionaire treatment krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen wimperextensions wilt/kunt dragen, waarbij geen nazorg nodig is.  Met behulp van siliconen rods worden de natuurlijke wimpers gelift en krijg je een natuurlijk gelift effect en zonder knik! Je wimpers lijken langer en voller en het resultaat blijft tot acht weken zichtbaar.

Gebruik je ook nog mascara dan is het effect helemaal smashing!

De wimperlifting techniek is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers.

Het resultaat is sterk afhankelijk van je natuurlijke wimpers. Heb je lange rechte wimpers, dan zie je een enorm verschil. Heb je hele korte wimpers, dan zal het resultaat minder drastisch zijn.

 

DE VOORDELEN VAN LASHLIFTING

  • Geen wimperkrultang meer nodig dus sneller klaar in de ochtend!

  • Laat natuurlijke wimpers voller en langer lijken

  • Waterbestendig

  • 6 en mogelijk tot 8 weken lang genieten van jouw wimpers

  • Perfect voor elke gelegenheid

  • Minimale nazorg vereist! Zwemmen, douchen, sporten en make-up zijn geen probleem

  • Unieke formule, die zorgt voor gezonde en gevoede wimpers. Niet schadelijk!

  • Hygiënisch en elke behandeling verse ingrediënten

Voor de behandeling dienen de ogen schoon te zijn en vrij van mascara. Dit is van essentieel belang voor de lashlift. Het grondig reinigen van de ogen kost soms wel een half uur. Daarom zijn wij genoodzaakt om u te vragen met schone ogen naar de salon te komen.

Intensive Voedende Serum

Een mooie aanvulling op de lashlift is de Vitamin Lashbotox. Vitamin Lashbotox is een intensieve wimper verzorgingsbehandeling. Het bevat onder andere keratine, natuurlijke oliën zoals argan en vitaminen. Deze revolutionaire behandeling geeft de wimpers een boost en werkt zowel op de wimpers als de follikels. De wimpers worden gestimuleerd om voller, langer en gezond te worden. Het bevat geen parabenen, paraffines, minerale oliën en siliconen.

Het voedende masker zorgt ervoor dat de wimpers intens gevoed worden met als resultaat zichtbaar langere en vollere wimpers. Deze behandeling kan zowel met als zonder wimperlifting geboekt worden.

 

Voor een optimaal resultaat raden wij een kuur aan.

 

Promo 147.jpg
Promo 156.jpg
IMG_2395.JPG