wimperextensions

PERFECT LASHES EASY MORNING

Elk moment van de dag en nacht mooie en sprekende ogen! Dat is mogelijk! Wimperextensions zijn perfect voor dagelijks gebruik, ook bij een actieve levenstijl. De extensions zijn waterproof en duurzaam.

ONE BY ONE

Bij One By One wordt er 1 extension op 1 natuurlijk wimper geplaatst. Hierbij wordt gekeken naar de draagkracht van de natuurlijke wimpers zodat de eigen wimpers niet beschadigen.

De volume van deze behandeling is afhankelijk van de volume van uw eigen wimpers.

Hoe meer wimpers u zelf heeft, hoe voller het eindresultaat.

VOLUME

Met deze geadvanceerde techniek worden er meerdere ultradunne extensions gewaaierd bevestigd aan één van je eigen wimpers. Het zijn geen voorgemaakte plukjes maar met de hand gemaakte waaiertjes en wordt het zorgvuldig aangebracht op de natuurlijke wimper.

Hierbij creëer je een voller maar toch een natuurlijk effect. De extensions zijn gewichtloos, superzacht en geven hierdoor een geweldig draagcomfort en een natuurlijke en egale look zonder de natuurlijke wimpers te verzwaren. Het resultaat is een mooie, volle en zachte fluffy look.

 

HOE WERKT HET?

Er zijn diverse lengtes, diktes en krulvormen mogelijk. We zullen je adviseren bij het kiezen van de juiste lengte, dikte en krul die bij je past. Bij het creëren van een look kijken we naar de natuurlijke wimpers, vorm van je ogen en gezicht.

De behandeling is pijnloos. Je ligt comfortabel op een behandelstoel met de ogen gesloten.

De onderste wimpers worden met voedende en hydraterende  pads afgedekt.

De wimperextensions worden één voor één aan de eigen wimpers bevestigd met een speciale lijm die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper.

De natuurlijke wimpers worden zorgvuldig geselecteerd en vervolgens individueel geïsoleerd, zodat een verlenging kan worden aangebracht. Deze plaatsingstechniek zorgt ervoor dat de groei van de natuurlijke wimpers niet geremd wordt en daardoor wimpers gezond en onbeschadigd blijven.

 

Doordat elk natuurlijk haartje met een extension haartje is verlengd geeft dit een zeer natuurlijk effect en je voelt de extensions niet zitten. Deze methode is niet te vergelijken met plakwimpers.

 

LashV maakt gebruik van extensions met hoogwaardige kwaliteit die speciaal ontwikkeld zijn om de natuurlijke wimpers te verlengen en volume te geven.

 

LIFE IS TOO SHORT TO HAVE BORING LASHES

 

ONDERHOUD

 

Hoe lang blijft het zitten?

Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 6-8 weken waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien dus in principe kunnen de extensions wekenlang blijven zitten.

Doordat wimpers van nature uitvallen ( 3-5 wimpers per dag )  is aan te bevelen om elke 3 a 4 weken een opvulbehandeling te laten doen om mooie volle wimpers te behouden en voor een langdurig resultaat. Er zijn verschillende oorzaken waardoor je extensions sneller uit kunnen vallen en verschil maken met de houdbaarheid van je extensions zoals verandering in dieet, medicijnen, stress en hormonen.

 

Zijn wimperextensions schadelijk voor mijn natuurlijke wimpers?

Nee, het is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers mits er professioneel en zorgvuldig gewerkt wordt. Behalve de plaatsingstechniek goed te kunnen beheersen is het ook belangrijk dat er hygiënisch en met de juiste producten gewerkt wordt. Deze criteria staan bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard is het van groot belang dat u de wimpers goed verzorgt en bijhoudt.

Mag ik oogmake up gebruiken als ik wimperextensions heb?

Ja dat kan. We adviseren wel  make-up remover zonder olie, olie lost namelijk de lijm op.

 

Wat moet ik doen als ik de extensions wil verwijderen?

Laat het uitgroeien en van nature uitvallen of laat de extensions verwijderen door een wimperstyliste maar probeer het absoluut  niet zelf.

Waar moet ik op letten bij het verwijderen van oogmakeup/mascara?

Gebruik geen wattenschijfjes om de mascara / oogmake-up te verwijderen. Wattenschijfjes kunnen blijven haken, aan de extensions gaan trekken en ze beschadigen. Gebruik make-up remover zonder olie om de mascara te verwijderen en reinigen met een speciale lashshampoo!

 

Aftercare is bij wimperextensions van essentieel belang voor het onderhoud van de extensions en de gezondheid van uw ogen!

 

Waar moet ik rekening mee houden voor mijn afspraak?

Voor het beste resultaat ontvangen wij u graag met grondig gereinigde ogen dus  zonder mascara, make-up en crème rond de ogen. Deze kunnen de werking en duurzaamheid van de lijm verzwakken. Als je contactlenzen draagt is het aan te raden deze voor de behandeling uit te doen.

Promo 202.jpg
Promo 203.jpg
Promo 201.jpg