Microblading is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van semipermanente make-up. Middels microblading kunnen we lege plekken in de wenkbrauwen corrigeren of de wenkbrauwen volledig reconstrueren. De procedure wordt uitgevoerd met behulp van een speciale handtool met ultra fijne naaldjes. Hiermee wordt elk “haartje” één voor één onder het huidoppervlak gepigmenteerd, wat een zeer natuurlijk en realistisch resultaat geeft.

Hoelang duurt de behandeling?

De eerste microblading sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. We zullen uw wensen uitgebreid bespreken, daarna zullen uw wenkbrauwen worden voorgetekend en bijgewerkt tot u helemaal tevreden bent hierna zullen we beginnen met de hairstrokes onder het huidoppervlak te pigmenteren. Ook zullen we samen een perfecte kleur voor u kiezen welke aansluit met uw haar- en huidskleur.

Na 4 tot 6 weken dient u terug te komen voor een tweede sessie. Tijdens deze sessie controleren we of de wenkbrauwen goed zijn geheeld en brengen we de hairstrokes nogmaals aan. Deze tweede sessie duurt ongeveer 1 uur en is geheel gratis.

Waarom is er een eerste bijwerking nodig?

Na de eerste sessie vervaagd tot 70% van de behandeling. Na een bijwerking is dat maar 30%, waardoor het eindresultaat pas zichtbaar is na een bijwerking. Hierdoor is de bijwerking noodzakelijk en verlengt dit de houdbaarheid van de behandeling. Zonder deze bijwerking zal er maximaal tot drie maanden resultaat zichtbaar zijn.

Hoe worden de hairstrokes aangebracht?

De microblading procedure wordt uitgevoerd middels een speciale handtool met ultra fijne naaldjes. Hiermee maken we kleine “sneetjes” in de huid op de plekken waar de hairstrokes moeten komen. Door het pigment dat op de tool zit worden deze sneetjes ingekleurd. Het resultaat zijn ultra dunne, realistische hairstrokes die nauwelijks van echte haartjes te onderscheiden zijn.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Hoe lang de hairstrokes precies blijven zitten is afhankelijk van o.a. uw huidtype, huidverzorging en levensstijl. Heeft u een zeer vette huid, scrubt u veel of stelt u uw huid vaak en langdurig bloot aan felle zon? Dan bestaat de kans dat de hairstrokes sneller zullen vervagen.

Vette tot normale huid:

* 4 -8 maanden

* 9 -14 maanden

Droge tot zeer droge huid:

* 15 tot 24 maanden

Microblading is een manueel techniek waarbij sneetjes gezet worden in de huid. Wanneer de huid droger is zullen deze sneetjes mooi in hairstrokes genezen maar bij een vette huid zal het pigment zich uitzetten waardoor dit techniek enkel geschikt is voor een droog huidtype.


* Shading zorgt ervoor dat je iets meer opvulling hebt aan de uiteinde van de wenkbrauwen als je ze nog te vaak moet bijtekenen na een microblading beurt en het resultaat te subtiel is.


Indien men een zeer vette huid heeft, snel/veel bloed tijdens de behandeling, erg blond is, een heel lichte kleur laat toepassen, ooit pmu heeft gehad of de wenkbrauwen laat laseren, kan de houdbaarheid korter zijn. Dit hangt af van persoon tot persoon.

Zijn er bijwerkingen tijdens of na de behandeling?

Ernstige bijwerkingen van microblading komen zeer zelden tot nooit voor. De huid rondom de wenkbrauwen zal vlak na de behandeling een beetje rood, opgezwollen en gevoelig zijn. In sommige gevallen kan het ook een klein beetje bloeden. Dit is geheel normaal en trekt meestal binnen 1 dag al weg.

Let er wel op dat u onze tips & nazorg instructies goed naleeft voor het beste en snelste helingsproces en het mooiste resultaat. U krijgt al voor de behandeling uitgebreide informatie toegestuurd waarop alle voor en nazorg instructies beschreven staan.

Genezingsproces microblading;

Dag 1-3: zeer donker,

Dag 4-7: barsten en plekken (geen kleur onder de plekken),

Dag 8-28: géén kleur/vorm te zien,

Dag 29-35: licht kleur te zien

Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar,

 

Eerste sessie 30% zichtbaar

Na bijwerking 70% zichtbaar

Voor wie is microblading geschikt?

Voor de eerste behandeling controleren wij altijd de conditie van uw wenkbrauwen om er zeker van te zijn dat microblading geschikt voor u is. U krijgt van ons altijd een eerlijk advies.

Wij voeren geen microblading behandelingen uit bij personen die:

● Jonger zijn dan 18 jaar
● Zwanger zijn of borstvoeding geven
● Lijden aan diabetes, hepatitis, hemofilie of immuunziekte
● Last hebben van epileptische aanvallen
● Chemotherapie of bestraling ondergaan
● Last hebben van hart- en vaatafwijkingen
● Last hebben van huidirritatie op en/of rond de wenkbrauwen

Bij gebruik van Roaccutane mag er geen permanente make-up worden toegepast tot einde kuur.

Heeft u één van deze aandoeningen of gebruikt u bloedverdunners of antibiotica? Overleg dan eerst de mogelijkheden met uw arts.

 Wij werken volgens de strenge, hygiënische standaarden en regels van de GGD.

Hoeveel kost deze behandeling?

Microblading kost €275 euro (inclusief de eerste bijwerking binnen de 4-8 weken)

Microblading met schaduw  (shading) €295 (inclusief de eerste bijwerking binnen de 4-8 weken)

Een bijkomende bijwerking na de eerste kosteloze bijwerking kost 50 euro (tot 3 maanden).

 

Let op!

Indien men niet binnen de 8 weken komt voor de gratis bijwerking, vervalt deze en betaalt u 50 euro binnen de drie maanden na de eerste sessie.

Promo 164.JPEG
Promo 165.JPEG
Promo 206.JPEG
Promo 209.JPEG
MICROBLADING